Welke verzekering past bij mij?

August 22, 2020

Autoverzekering: Volgens een schokkend onderzoek kunnen lagere kilometerstanden de premieprijzen niet verlagen

 

Hij zei dat een lager aantal kilometers de kosten zou moeten “verlagen” alvorens bestuurders aan te sporen de vergoeding per mijl te overwegen als een eenvoudige manier om de verzekeringskosten te verlagen. Rechtsbijstandverzekering informatie voor duidelijkheid.

Klanten van autoverzekeringen worden vaak aangespoord om hun jaarlijkse aantal kilometers te verminderen als een eenvoudige manier om geld te besparen op hun premies. Nieuw onderzoek van Moneyshake heeft echter gewaarschuwd dat bestuurders minder dan £ 20 kunnen besparen op hun jaarlijkse beleid door hun kilometerstand bij te werken, met de nadruk dat dit misschien geen belangrijke factor is.

Hier vind je de beste verzekeringen online

De rijwet die dit weekend wordt ingevoerd, zal een ‘nachtmerrie’ zijn, aangezien de vervolging kan toenemen. https://www.aansprakelijkheidsverzekering.com vind je alle informative.

APK-extensie beëindigd, maar garage-experts dringen aan op verdere maatregelen na veiligheidswaarschuwing

Rijlessen zullen deze week ingrijpende veranderingen ondergaan, aangezien studenten terugkeren naar nieuwe looklessen

Automobilisten kunnen de rijwetten overtreden terwijl ze in Frankrijk reizen, aangezien de Eurotunnel-boekingen stijgen

Deze rij-overtreding wordt onthuld als de meest productieve in het VK, aangezien 2,3 miljoen bestuurders een boete krijgen

Klanten van autoverzekeringen kunnen de prijzen voor deze fout met £ 5.000 zien stijgen

Analyse van de groep heeft schokkend onthuld dat het verlagen van uw kilometerstand tot slechts 5.000 per jaar uw kosten slechts met £ 17 verlaagt.