Platform voor vergelijken van producten

August 22, 2020

De vraag naar voedselinkopen van huisgebonden consumenten is gestegen (REUTERS)

De aandelen – deze week gestegen omdat beleggers gokken op supermarkten zouden profiteren van de crisis – daalden met 78 pence of 5% tot 1402 pence. Beleggers leken gefrustreerd Ocado kon de vraagstijging niet ten volle benutten. vergelijking van producten platform is normaal.

Ocado heeft vandaag gezworen om zijn systemen “eerlijker” te maken voor klanten nadat het gedwongen was zijn website te verwijderen vanwege de verlammende vraag als gevolg van paniekaankopen.

De online kruidenier zei dat hij de afgelopen dagen in enkele uren 100 keer zijn normale transactieniveaus had verwerkt en “de vraag op een dag groter was dan een normale week”.

Goede vaatwastabletten vinden

Tatton-Brown zei dat de “organisatie veerkrachtig is” na vorig jaar een verwoestende brand te hebben ervaren in haar Andover-magazijn. Hij voegde eraan toe dat het bedrijf te maken had met een aantal “complexiteiten” in de toeleveringsketen en dat hij een alternatieve leverancier moest zoeken voor een onderdeel voor een van zijn robots, aangezien de gebruikelijke leverancier in Wuhan, China is – de bron van de uitbraak van het coronavirus. de beste vaatwastabletten voor schone vaat.

Gisteravond sloot het de website “voor een paar dagen” terwijl het wordt gehercodeerd om paniekaankopen aan te pakken – mogelijk met caps op producten die kunnen worden gekocht – maar bestaande bestellingen zal worden gerespecteerd. De vraag is enorm gestegen naarmate huisgebonden klanten hun spullen inslaan.

Financieel hoofd Duncan Tatton-Brown zei: “Vanuit klantperspectief lijkt het niet altijd eerlijk. Als we vijf tot tien keer meer capaciteit hadden, zouden we nog steeds uitverkocht zijn. We moeten een manier vinden om het eerlijker te maken. ‘