Oefenen auto theorie

August 22, 2020

De National Car Testing Service (NCTS) heeft bevestigd dat de gefaseerde heropening van de NCT-service zal beginnen op 8 juni, waarbij 15 centra weer in actie komen nadat ze zijn gesloten vanwege een pandemie van Covid-19.

Rijexamens keren nog niet terug, bevestigde minister Shane Ross

Online theorie examen trainer

Op korte termijn zal de technische controle van voertuigen in NCT-centra beperkt zijn en alleen beperkt tot voertuigen die vóór 28 maart jongstleden een testdatum hadden (voordat de vier maanden durende verlenging van de voertuigcertificaten van kracht werd) effect). motor theorie kan op een bepaald leeftijd.

De Driver Testing Service gaat nog niet open. De heer Ross zei dat dit te wijten was aan de uitdagingen die voortvloeien uit het langer dan 15 minuten in stand houden van de sociale afstand in een afgesloten ruimte tussen de tester en de leerling-bestuurder.

“Ik kan leerling-chauffeurs verzekeren dat functionarissen van mijn afdeling en de verkeersveiligheidsautoriteit alle beschikbare opties onderzoeken om de rijtests voor auto’s zo snel mogelijk opnieuw te laten beginnen.”

 

De heer Ross voegde eraan toe dat de hervatte diensten “onderworpen zouden zijn aan maatregelen die bedoeld zijn om de verspreiding van Covid-19 te verzachten”. bromfiets theorie heeft zijn regels.

Klanten moeten vooraf een afspraak maken. Er worden geen inloopafspraken gemaakt en alle diensten moeten worden betaald met creditcards / betaalpassen. Er wordt geen contant geld afgenomen.

Sociale afstand moet altijd worden gehandhaafd en iedereen die van deze diensten gebruik wil maken, is onderworpen aan de huidige reisbeperking van de regering.