Sticky Post

Geen gratis parkeren meer: populaire Asheboro-kavel betaalt nu alleen.

December 5, 2020

Een privéterrein dat ooit zwaar en vaak gratis werd gebruikt, is getransformeerd in een parkeerterrein waar betaald moet worden: dit is wat dat betekent

De tarieven voor parkeren op deze parkeerplaats in Worth Street in het centrum van Asheboro zijn $ 3 voor 5 uur, $ 5 voor 12 uur of $ 65 per maand.

De tarieven voor parkeren op deze parkeerplaats in Worth Street in het centrum van Asheboro zijn $ 3 voor 5 uur, $ 5 voor 12 uur of $ 65 per maand.

 

Van de gebieden in het centrum van Asheboro die voor gratis parkeren vertrouwden, schrap een van de lijst.

 

De parkeerplaats achter het oude Wachovia / Wells Fargo-gebouw en restaurant Magnolia 23, en aan de overkant van het oude gerechtsgebouw, is nu een parkeerterrein – de hele dag, elke dag. Prive lease op leaseauto.net is duidelijk.

 

De tarieven zijn $ 3 voor 5 uur en $ 5 voor 12 uur. Een ruimte kan ook maandelijks worden gehuurd voor $ 65.

 

 

Ja, het gebied wordt al jaren gebruikt als gratis parkeerplaats door andere lokale bedrijven, klanten en bezoekers van de binnenstad. Maar het perceel is altijd privébezit geweest. Vorige bankeigenaren lieten de gebruikers van de parkeerplaats gewoon glijden.

 

De situatie doet denken aan een voortdurende strijd op internet, waarbij voorheen gratis materiaal uiteindelijk kan worden betaald om te bekijken. In wezen kan er een moment komen dat u de doedelzakspeler moet betalen.

 

In dit geval wilde de nieuwe eigenaar van het onroerend goed enig rendement op de investering zien.

 

De transformatie begint

Eerder dit jaar kocht Schwarz Properties het leegstaande voormalige Wachovia / Wells Fargo-gebouw en het aangrenzende pand. Het duurde niet lang om een ​​nieuwe huurder voor het gebouw te vinden,

 

Sticky Fingers, een online bedrijf van een miljoen dollar dat op zoek is naar een fysieke basis, huurt de hele ruimte.

 

“We hadden het daar misschien een paar of drie maanden gehad voordat ze dat gebouw beschikbaar vonden. Het paste echt goed”, zei Todd Schwarz, president van Schwarz Properties. “Ze waren lokaal aanwezig en hadden een leuk bedrijf en dit paste goed bij wat ze wilden doen. Alfa romeo mito lease betrouwbaar.

 

“Ik vind het geweldig om dat soort zaken naar het centrum te zien komen, vooral in een gebouw dat al zo lang leeg staat. Het is goed om daar wat mensen neer te zetten.”

 

Lees meer van dit soort verhalen met onbeperkte toegang tot onze digitale inhoud. Hier is de laatste deal.

 

Maar voordat een bedrijf zich had aangemeld, liet Schwarz de parkeerplaats eind juli afzetten, waardoor kort een online opstand ontstak voor mensen die gewend waren om op de parkeerplaats te parkeren.

 

Het was echter om veiligheidsredenen afgezet, met sloop gepland om het loketgebouw bij het trottoir in Worth Street af te breken.

 

Die renovatiewerkzaamheden omvatten ook het plaatsen van wat meer parkeerplaatsen en “het openen van de oprit”, zei Schwarz.

 

Het grootste deel van het oude bankautomaatgebouw blijft staan ​​en is nu beschikbaar voor kantoorruimte. Het heeft twee kamers en een badkamer.

Het grootste deel van het oude bankautomaatgebouw blijft staan ​​en is nu beschikbaar voor kantoorruimte. Het heeft twee kamers en een badkamer.

 

Volgens het oorspronkelijke plan moest het hele loketgebouw worden afgebroken, maar Schwarz veranderde van gedachten toen hij naar binnen liep. Nu wil hij het pand huren voor kantoorruimte.

 

“Ik haat het om een ​​bouwwerk af te breken. Het is een vrij netjes gebouwtje van binnen”, zei hij. “Als je in staat zou zijn om dat loket te sluiten en het aan de voorkant wat aantrekkelijker te maken, zou het volgens mij een leuk kantoor voor iemand zijn.

 

‘Je zou gewoon denken dat het een klein kamertje is voor een loket, maar er zijn twee flinke kamers en badkamers. Ik was verrast toen we daar naar binnen gingen.’

 

Eigenaar, gemeente bespreekt mogelijke parkeerdeal

Na het kopen van het pand raakte Schwarz in gesprek met de stad over het leasen van de parkeerplaats en er een stadspark van maken. Maar de stad houdt ervan om onroerend goed te bezitten, het niet te leasen.

 

“We hebben het Farmers ‘Market-perceel 50 jaar gehuurd van de familie Redding voordat we het kochten. We willen het gewoon niet leasen. Dat is niet verstandig”, zei burgemeester David Smith destijds. “Maar ze willen niet verkopen. En ik begrijp het.”

 

De stad was ook een beetje wantrouwend omdat er op dat moment geen huurder was in een gebouw dat mogelijk meerdere huurders kon huisvesten.

 

“Een van onze overvallen was dat als ze geen huurder hadden, we niet naar buiten kunnen gaan om een ​​parkeerplaats in de stad te bouwen en een huurder binnen te laten komen en elke dag de helft van de plaatsen in een stadsparking in te nemen,” Zei Smith.

 

Sticky Fingers blijkt zo klein te zijn dat haar medewerkers kunnen parkeren op parkeerplaatsen onder het gebouw.

 

De parkeerplaats ligt tegenover het oude gerechtsgebouw van Randolph County, dat het lang gezochte huis zou kunnen zijn voor een langbesproken geschiedenismuseum van Randolph County.

De parkeerplaats ligt tegenover het oude gerechtsgebouw van Randolph County, dat het lang gezochte huis zou kunnen zijn voor een langbesproken geschiedenismuseum van Randolph County.

 

De stad zou daar graag extra parkeerplaatsen willen hebben, vooral met plannen in de maak om een ​​Randolph County-museum in de old gerechtsgebouw. Het graafschap en de Randolph Public Library, de thuisbasis van de met geschiedenis beladen Randolph Room, werken samen om dat mogelijk te maken.

 

Maar de timing was gewoon niet goed. ‘Misschien verderop,’ zei Schwarz.

 

Preferred Parking neemt het over

In de tussentijd zei Schwarz dat een groep uit Charlotte “dat soort dingen kwam naar ons om het te leasen. Ze proberen het beschikbaar te maken voor maandelijks parkeren, zodat ze contact opnemen met iedereen daar om te zien of iemand dat nodig heeft. de rest gaat naar elk uur. Dat is de manier waarop hun model werkt. ”

 

Dus in wezen verhuurde Schwarz het perceel aan Preferred Parking om het aan anderen te verhuren.

 

Aangezien Preferred Parking verantwoordelijk is voor het onderhoud van de parkeerplaats, wist Schwarz niet of de parkeerplaatsen ‘s nachts of in het weekend worden bewaakt. “Dit is de eerste die ik heb verhuurd aan een van die bedrijven,” zei hij.

 

Maar Brant Webber met Preferred Parking vulde de hiaten in.

 

Het perceel, dat 51 genummerde plaatsen omvat, wordt 24/7 bewaakt en “heeft op geen enkel moment gratis parkeergelegenheid”, zei Webber. Hij zei dat audits willekeurig worden uitgevoerd, maar er zijn wel dagelijkse patrouilles bij betrokken.

 

Hij zei dat een tiental plaatsen zijn gereserveerd voor maandelijks gebruik, hetzij door bedrijven in de buurt die plaatsen reserveren voor klanten, hetzij door sommige chauffeurs die hebben betaald voor maandelijkse toegang tot een ruimte. Parkeerplaatsen in het centrum zijn soms lastig te vinden.

 

Webber zei dat waarschuwingen werden gegeven aan overtreders in het begin van de transformatie, omdat Asheboro-chauffeurs niet gewend zijn aan dit soort situaties. Begin deze week zullen er echter $ 35-citaten op voorruiten worden geplaatst. Bestuurders kunnen een beroepsprocedure doorlopen als ze denken dat ze ten onrechte zijn aangevallen.

 

Bestuurders krijgen normaal gesproken twee citaten, zei Webber, met een derde overtreding die ertoe leidt dat het voertuig wordt gesleept. Voertuigen worden naar Lyda’s Towing in Asheboro gebracht.

 

“We zijn op zoek naar herhaalde overtreders, probleemmensen, die ongeveer 5% van de parkeerpopulatie uitmaken”, zei hij.

 

Er kan onmiddellijk worden gesleept als blijkt dat voertuigen meer dan één plaats innemen of andere auto’s blokkeren.