Sticky Post

Er zijn veel verschillende vloeren beschikbaar op het internet, maar welke pvc vloeren kun je nu het beste kiezen?

August 4, 2020

Zowel vaste vloeren als technische vloeren kunnen een meerwaarde en aantrekkingskracht hebben op een woning. Ze zijn echter niet hetzelfde product. Door de verschillen tussen massief eikenhouten vloeren en technische vloeren te begrijpen, kan de consument begrijpen wat hij koopt.

  1. Ze kunnen kwaliteitsvloeren vinden, of het nu massief eikenhout is of gemanipuleerd, die passen bij hun budget. Beide soorten vloeren bereiken een vergelijkbaar effect in een kamer, omdat bezoekers alleen hout zien als ze een kamer binnenkomen en zeker geen laminaatvloer. Massief eiken vloeren zijn echter puur hout, van boven naar beneden. Er is geen gelamineerde of multiplex onderzijde…
  2. Wat zijn dan de andere verschillen tussen massief eikenhouten vloeren en technische vloeren? Massieve eiken vloeren zijn afkomstig van langzaam groeiende eikenbomen. Hierdoor is het een natuurlijk hout, met een unieke nerf, dat na jaren van langzame groei tot stand komt, wil je daar meer over weten? Bekijk dan de dryback pvc vloeren van Vloerenbaas.nl

Met een stofvrije afwerking verminderen deze vloeren de allergenen in huis en geven ze een natuurlijke uitstraling aan elke ruimte.

Elke plank is zuiver hout, door en door, wat voor sommige consumenten wellicht wenselijker is. Massief eiken vloeren zijn echter ook vaak duurder dan technische vloeren, omdat het leggen meer tijd kost. U zult veel van de grote bedrijven vinden die een inferieure Chinese eik verkopen die naar de mening van de meeste mensen niet zo aantrekkelijk is als Europese eik of Engelse eik.

  • Het hout voor massieve vloeren moet altijd op milieuvriendelijke wijze worden gekweekt en geoogst, waarbij oude bomen worden vervangen door nieuwe, volgens een vaste tijdlijn. Massieve vloeren zijn duurzaam en kunnen jaren, zelfs generaties lang, meegaan en toch in uitstekende staat blijven (met de juiste zorg, natuurlijk).
  • Houten vloeren maken een kamer mooier en mooier dan een gewone vloer, en voegen waarde en schoonheid toe. Wanneer het tijd is om het huis te verkopen, zijn kopers geneigd om topgeld te bieden voor huizen met massieve eiken vloeren, vooral omdat eikenhout wordt beschouwd als wenselijk en topkwaliteit pvc vloer visgraat van Vloerenbaas.

En hoe zit het met de technische vloeren, en hoe leg je die?

Voor consumenten met een budget kan dit een uitstekend alternatief zijn voor massieve vloeren. Wanneer het uiterlijk van een eikenhouten vloer gewenst is, maar het budget niet zo ver reikt, is het een prima optie. Eiken vloeren hebben alle kwaliteiten van een massieve eikenhouten vloer en zijn geen laminaatvloer. De toplaag van elke plank is echt hout, met alle natuurlijke kenmerken van echt eikenhout en de onderkant bestaat uit laminaat of multiplex. Het ziet er zeer aantrekkelijk uit in kamers. Alleen de koper weet dat de onderlagen van de planken geen eikenhout zijn – maar de toplaag wel. Probeer altijd een gemanipuleerde eik te kopen met de toplaag van 6 mm dik en met de onderzijde van een multiplex hout met tien laminaatlagen zoals bij een klik systeem het geval is.