Sticky Post

Een dagje uit nodig? Hoe kun je hier goed onderzoek naar doen? En welke uitjes zijn interessant?

August 9, 2020

Op zoek naar een dagje uit? We horen veel over het feit dat de economie slecht is, maar dat mag je er niet van weerhouden om met je familie uit te gaan en plezier te hebben. Uitgaan voor een avondje plezier is immers erg spannend en zou regelmatig moeten worden gedaan om een aantal kernwaarden van je gezin op te bouwen.

Uitgaan met je gezin kan vrij duur zijn en niet iedereen heeft er tegenwoordig het budget voor. Dus hier zijn vijf manieren waarop u een koopjesavondje met uw gezin kunt hebben die u zal helpen om een aantal van de kernwaarden van uw gezin te ontwikkelen. Deze activiteiten zullen u en uw gezin helpen om samen wat quality time te delen.

Dagje weg #1- Picknick in het park:

Alle kinderen die ik ken gaan graag naar het park en het beste deel is gratis! Naar het park gaan moet een van de beste plekken zijn voor een familie-uitje. Breng wat eten mee en het wordt een picknick. Uw kinderen zullen het heerlijk vinden om rond te rennen, de jungle gym te beklimmen, te spelen op de apenbars en vrolijke rondes te maken. Ze zullen hun beweging krijgen, want de ouders kunnen ook genieten van wat gezinstijd en frisse lucht. Omdat het park gratis is en je je eigen eten hebt meegebracht, kun je na afloop nog steeds naar de plaatselijke ijssalon gaan om je spullen in te pakken. Zo kun je bijvoorbeeld een dagje uit in Brabant bekijken,

Dagje weg #2- Going To The Movies:

Wat? Hou je me voor de gek? Heb je de filmprijzen gezien de laatste tijd, laat staan de popcorn? Ik weet wat je denkt, veel te duur. Maar er zijn speciale aanbiedingen beschikbaar in het midden van de week. De theaters willen dat mensen op bezoek komen als ze het minder druk hebben. Als je vooruit plant en je kaartjes van tevoren bestelt, kun je zelfs een 2 voor 1 deal vinden. Fandango heeft vaak kortingen en speciale aanbiedingen. Door uw familie mee te nemen naar de film op een doordeweekse dag bespaart u dus wat geld en kunt u wat tijd met elkaar doorbrengen. U kunt nog meer besparen als u uw eigen maïs thuis laat knallen en in een portemonnee stopt.

Dagje weg  #3- Let’s Go Bowling:

Je weet het misschien wel of niet, maar bowlen is een geweldige manier om wat beweging te krijgen. Niet alleen is het een geweldige gezinsactiviteit, maar net als in de films bieden veel bowlingbanen doordeweekse specials aan, vooral voor kinderen. Zoals altijd, bel om vooruit te plannen voor de beste deals. Dus, heb een vroege thuis gekookte maaltijd zoals spaghetti, en ga naar de bowlingbaan voor een nacht van plezier en fysieke activiteit. Nog wat meer onderzoek doen naar vervoer? Bekijk dan naar alle goedkope treinkaartjes in Nederland.

Dagje weg #4- Pizza Night en Arcade Games:

Ken je kinderen die niet van pizza of volwassenen houden? Een keer per week een pizza-avond is relatief goedkoop. U kunt een geweldige avond van familieplezier hebben met pizza en dan de thuisarcade naar buiten brengen, zoals het Wii-spel, voor wat vermaak. Als u niet beschikt over een familie-entertainmentsysteem zoals de Wii of Nintendo, kunt u altijd naar beneden gaan naar uw lokale arcade en elk kind 3-4 dollar in de kwartjes geven. Laat ze spelen tot ze weg zijn. Goedkoop eten en goedkoop entertainment, wat wil je nog meer?